Over ons

Wij zijn Pim van der Beek, Gerrit Leusink en André Huenestein. Vakidioten die leven voor de transport en alle drie al meer dan 30 jaar in het vak zitten. Uit passie en ambitie zijn wij in maart 2009 ons eigen transportbedrijf begonnen, P.G.A. Transport. Inmiddels zijn wij alweer bijna 10 jaar gevestigd in ‘t Harde en mogen wij volgend jaar ons 10-jarige jubileum vieren.

Vorig jaar hebben wij het plan opgevat om met ons bedrijf uit te breiden. Inmiddels rijden wij met zes ervaren chauffeurs in verschillende takken van sport. Tevens hebben wij vorig jaar ons GMP+ certificaat behaald en zijn wij GMP+ gecertificeerd.

Twee van onze auto’s rijden voor de firma Verheul uit Twello en vervoeren voornamelijk bouwmaterialen zoals stenen, betonelementen en buizen door heel Nederland en België. De overige vier auto’s, rijden voor Jan Bakker in de mest en losgestorte producten.

Lees hier meer over onze opdrachtgevers.

 


Pim van der Beek

Mijn naam is Pim van der Beek, mede-eigenaar van P.G.A Transport en inmiddels meer dan 30 jaar ervaring in de transport, waaronder ook veel buitenland ervaring.

Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor het algemene en GMP+ beleid.

Pim van der Beek | P.G.A transport

Gerrit Leusink

Ik ben Gerrit Leusink, ook mede-eigenaar bij P.G.A Transport. Inmiddels heb ik meer dan 30 jaar ervaring in het vervoer van bouwmaterialen.

Binnen P.G.A. Transport draag ik de verantwoording over de administratieve zaken.

 

Gerrit Leusink | P.G.A transport

André Huenestein

Hallo, ik ben André Huenestein en mede-eigenaar van P.G.A Transport. Met jarenlange ervaring in het tanktransport, verzorg ik voor P.G.A. het tankvervoer.

Verder ben ik verantwoordelijk voor ons wagenparkbeheer dat sinds een jaar is verdubbeld van drie naar zes auto’s.

André Huenestein | P.G.A transport