Losgestort Vervoer

 

Voor het vervoer van losgestorte producten is Pim uw aanspreekpunt.

P.G.A. Transport heeft in 2017 haar GMP-certificaat behaald wat staat voor kwaliteitsgarantie voor diervoerders.

De overheid heeft in de diervoederwetgeving regels vastgelegd die de kwaliteit van diervoeders, en daarmee de kwaliteit van vlees, melk en eieren, waarborgen. Bedrijven in de diervoedersector kunnen een stap verder gaan door over te gaan tot Good Manufacturing/Managing Practice. Dankzij deze regeling, beter bekend als de GMP-regeling, kunnen bedrijven waarborgen dat diervoeders en ingrediënten voor diervoeders meer dan voldoen aan de wettelijke voorschriften. Kwaliteit door sectorbrede samenwerking.

Daarvoor dient ook P.G.A. Transport een GMP-waardig en uitvoerbaar kwaliteitssysteem in een handboek te beschrijven. In het handboek staan de belangrijkste punten van het productieproces beschreven. Via adequate procedures, instructies, inspecties en controles worden deze punten beheerst. Alle chauffeurs dienen de juiste formulieren in te vullen om dit proces ook op de juiste wijze op te volgen.

Inmiddels rijden drie auto’s van P.G.A. in de losgestorte producten en beschikken zij alle drie over een walking floor.

Wilt u weten wat er mogelijk is? Bel met Pim op nummer 06-405 951 36 of klik op onderstaande button om een contactformulier in te vullen.

 

 

Contact opnemen